Hermotorisering

 Auto

Wanneer u toe bent aan een nieuwe motor in uw boot dan kan de Sole diesel zeker een optie zijn.

Op dit moment zijn Sole mini motoren erg in trek gezien de prijskwaliteit verhouding een motor op basis van Mitsubushi een motor die zich in de praktijk al heeft bewezen en zeker geen B keuze is.  Er zijn voldoende dealers voor technische ondersteuning, onderdelen goed leverbaar en totaal 5 jaar garantie.  Aanpassing  op saildrive Volvo 110 s en 120 s mogelijk.

Om u een indruk te geven betreft de totale kosten geheel afgemonteerd en vaarklaar opgeleverd in uw schip een Sole mini 17  € 8450,- of van een Sole mini 29 € 9450,-   Bij aanbieding staan de meeneem prijzen deze motoren worden droog in de doos geleverd voor scherpe prijs. 

In de Service Shop staan de nieuwste modelen van Sole mini de 17 / 29/ 33 / 44 en de 62 pk voor u klaar, kom gerust eens praten en kijken wat de mogelijkheden kunnen zijn .

Sole mini Service Shop

Op de foto hieronder kunt u de voorbereiding van de fundatie aanpassing zien van Bukh DV20 naar een Sole mini 29, door een mal te maken van de oude situatie is er duidelijkheid wat er aan de fundatie aangepast moet worden. 

 Sole werkplaats1

 

Hieronder kunt u de werkzaamheden zien die zijn afgerond in juli 2020 betreft hermotorisering van de BU32 een Botter uit Spakenburg .

Een oude Ford heeft plaats gemaakt voor een nieuwe Volvo Penta D2-50.

Oude situatie.

Botter Ford

Nieuwe situatie.

Botter Volvo Penta